waarmee kunnen
wij u helpen?

over ons

a.s.r. vermogensbeheer werkt met en voor verzekeraars en pensioenfondsen, decentrale overheden, zorg- en onderwijsinstellingen, universiteiten en scholen, netwerkbedrijven, woningcorporaties, goede doelen en vermogensfondsen. Zij hebben € 60 miljard aan a.s.r vermogensbeheer toevertrouwd. Dagelijks werken wij met hen samen aan een verantwoord rendement. Een rendement dat bijdraagt aan hun doelstellingen.

deskundig en betrouwbaar

De publieke sector en het maatschappelijk belang staan dagelijks in de schijnwerpers. Wetgeving en eisen worden steeds strenger en aan u wordt steeds meer gevraagd. Daarom zoekt u naar een partij die 100% gespecialiseerd is op uw werkterrein. Die kennis van het maatschappelijk speelveld heeft en alles weet van de steeds veranderende wettelijke kaders. Een partij die bij uitstek goed is in transparant communiceren naar besturen en achterban en bovenal betrouwbaar is.

onze klanten

a.s.r vermogensbeheer richt zich vooral op instanties die een maatschappelijk belang dienen. a.s.r. vermogensbeheer is geen vermogensbeheerder voor particulieren. Wij werken voor overheden en voor met overheden verbonden instellingen en bedrijven zoals woningcorporaties, zorginstellingen, onderwijsinstellingen en nuts- en infrabedrijven. Daarnaast zijn ook algemene verenigingen of stichtingen, goede doelen, pensioenfondsen en zorgverzekeraars bij ons aan het goede adres voor vermogensbeheer en gespecialiseerde beleggingsfondsen.

op zoek naar een verantwoord rendement en risico?

Wilt u weten hoe de aan uw toevertrouwde middelen op een verantwoorde manier kunnen renderen? Neem dan contact met ons op.