duurzaam beleggen bij
a.s.r. vermogensbeheer

Beleggen voor de lange termijn, omdat dat beter is

geplaatst op 14-01-2019 door Jack

Snel geld verdienen zonder na te denken over morgen? Of geld verdienen met verantwoorde keuzes voor later? Wij geloven in het laatste. En beleggen dus met een langetermijnhorizon. Altijd. Omdat we zo werken aan een betere wereld waarin maatschappelijk en financieel rendement goed samengaan. Het andere rendement noemen we dat, het rendement van de wereld van lang.

Lang vs. kort

a.s.r. vermogensbeheer belegt voor haar klanten maar ook voor andere institutionele beleggers zoals pensioenfondsen, verzekeraars en vermogensfondsen. Dat doen we duurzaam omdat wij geloven dat dat het beste is. Voor alles en iedereen. We houden rekening met mensenrechten en milieuaspecten en scherpen onze inzichten en keuzes daarin aan, elke dag weer.

Verantwoord beleggen betekent ook dat we niet in de korte termijn beleggen. Wij investeren in Nederlandse landbouwgrond in plaats van in wapens. We gaan voor beleggingen in zonne-energie en niet voor kolencentrales. Lang versus kort, want dat is beter voor onze klanten en beter voor de wereld.

Toekomstbestendig

Wij beleggen voor u zoals we voor onszelf beleggen. En dat doen we goed. We kennen de Nederlandse markt en zijn experts in duurzame beleggingen via obligaties, Europese en Amerikaanse aandelen, hypotheken en direct vastgoed. Met een nuchtere aanpak die typisch Nederlands genoemd mag worden. Zelf zeggen we liever toekomstbestendig; omdat we bij alles wat we doen ons realiseren dat we de wereld weer moeten doorgeven. Het liefst nog wat beter dan het nu is.

Kiest u ook voor lang, voor het andere rendement?

In 2018 beheerden a.s.r. vermogensbeheer en a.s.r. vastgoed samen bijna 58 miljard euro, ruim een kwart daarvan was voor externe partijen. Ook dit jaar gaan we verder met langetermijnbeleggingen. Om zo het andere rendement te behalen; betere resultaten voor onze klanten en voor de wereld. En dat gaan we vanaf nu ook vertellen, met de campagne Lang. Zodat meer vermogensbeheerders met ons voor lang kiezen in plaats van voor kort. U ook?

Klik hier voor meer over de wereld van Lang.