waarmee kunnen
wij u helpen?

Premies naar de wapenhandel? Niet bij a.s.r. vermogensbeheer!

geplaatst op 04-02-2019 door Ingeborg

Als pensioenfonds of verzekeringsmaatschappij heeft u het vertrouwen van uw klanten. En bent u verantwoordelijk voor het beheer van het bijbehorende kapitaal. Uw klanten rekenen erop dat u dat goed regelt, financieel slim maar ook bewust. Maar weet u ook zeker of dat vertrouwen terecht is? Of dat kapitaal niet rendeert dankzij de wapenhandel of kinderarbeid? Wilt u daar met absolute zekerheid op kunnen antwoorden, dan kiest u voor a.s.r. als uw vermogensbeheerder.

Maatschappelijk verantwoord belegd

Institutionele beleggers hebben tal van mogelijkheden om het kapitaal te laten renderen. Maar niet al die mogelijkheden zijn maatschappelijk even verantwoord. Nog steeds kiezen grote beleggers zoals banken, ervoor om te investeren in fondsen die gelinkt kunnen worden aan kinderarbeid, kolencentrales en de wapenhandel. En wordt het grote geld verdiend over de rug van het milieu, de mensen en onze toekomst.

Duidelijk, dichtbij en duurzaam

Zo werkt het niet bij a.s.r. vermogensbeheer. Wij kiezen voor de toekomst en maken bewuste keuzes. Daarom beleggen we bijvoorbeeld in landelijk vastgoed en Nederlandse hypotheken. Die zijn er voor de lange termijn, je weet waar ze staan en zelfs wie erin wonen. Duidelijkheid dus, dichtbij huis en duurzaam.

Langetermijnrendement

Zo investeren wij in de lange termijn, de wereld van Lang noemen we dat. Een wereld waarin we niet wegkijken van onze verantwoordelijkheid voor de generaties na ons. Maar waar we ons bewust zijn van de verwachtingen van onze klanten waarvan wij het vermogen beheren. Wat dat oplevert? Het andere rendement, zeg maar langetermijnrendement. Een aantrekkelijk rendement omdat het zowel maatschappelijk als financieel goed is. En dat is beter voor onze klanten nu én voor de wereld op de lange termijn.

Duidelijk beleid

Bij a.s.r. hanteren we dan ook een duidelijk beleid. Wij investeren niet in zaken waar niemand achter kan staan, die je niet kunt uitleggen. Dat geldt voor alles; voor onze investeringen en voor onze verzekeringen. En dus ook voor het vermogen dat we beheren voor onze klanten, ook dat van u.

Laat u uw klanten ook bijdragen aan de wereld van morgen?

Kiest u ook voor lang? Heeft groene energie de voorkeur van uw klanten boven de wapenhandel? Dan zijn wij uw partner in vermogensbeheer. En kunt u uw klanten vertellen dat zij via hun premie bijdragen aan de wereld van morgen. Wilt u daar meer over weten?

Laten we dan eens verder praten

Een afspraak kan al op korte termijn, dat natuurlijk weer wel.