duurzaam beleggen bij
a.s.r. vermogensbeheer

a.s.r. esg indexplus institutioneel euro bedrijfsobligatie fonds

Het ASR ESG IndexPlus Institutioneel Euro Bedrijfsobligatie Fonds belegt in euro “investment grade” obligaties. Het fonds promoot duurzaamheidskenmerken doordat bij het nemen van de beleggingsbeslissingen haar duurzaamheidsbeleid wordt toegepast, welke aangevuld wordt door richtlijnen op het gebied van koolstof en sector focus die zorgen dat de portefeuille altijd een sterk ESG-profiel heeft (meer informatie hier over vindt u in Supplement II van de prospectus). Het fonds streeft een lange termijn performance na die minimaal gelijk is aan de benchmark na aftrek van kosten. Dit doen we door beperkt, risico gecontroleerd, af te wijken van de benchmark.

Uitgangspunten

Dit zijn onze belangrijkste uitgangspunten bij het beleggen in Euro bedrijfsobligaties voor het fonds:

Het fonds onderscheidt zich door specifieke ESG overlay-richtlijnen, die additioneel zijn aan het stringente uitsluitingenbeleid van a.s.r.

 

Dit fonds is interessant voor u

Als u bedrijfsobligaties in de portefeuille wilt opnemen met een goede balans tussen risico en rendement en als u gebruik wilt maken van onze expertise op ESG-gebied. Voor dit fonds hebben we verschillende participatieklassen om verschillende klantgroepen te kunnen bedienen.